Att arragera en tävling.

För att tävla eller arrangera tävling eller ansluta din anläggning till den här sidan behöver du ett tävlingsmedlemskap det innebär att du är medlem i både Sweden Exca Racers samt i Extreme Cowboy Association.


När du skickar in en medlemsansökan löser vi det internationella åt dig, är du redan medlem i


Extreme Cowboy Association betalar du in för stödmedelm och blir då fullvärdig tävlings medlem.


OBS! det är ett INTERNATIONELLT medlemskap som ska lösas via www.extremecoyboyassociation.com det kostar 45 dollar per år du får medlemskort och regelbok hemsickat på posten samt mailutskicket "the Brave horse"


Att vara med på träningstävling eller prova på tävling kräver inga medlemskap, men ger inga kvalpoäng till SM, EM, eller WC.Behöver du hjälp med att skaffa eller har du frågor ang med ditt USA medlemskap hör av dig till ordförande Caroline Almfelt, cmranch@live.se tel :0702745273 .


Vill du prova på innan du blir medlem?
Flera anläggningar runt om i landet arrangerar prova på och träningstävlingar samt kurser. Se under Länkar och samarbetspartners.För att tävla och få poäng registrerade i Extreme Cowboy Association (EXCA) krävs även medlemsskap i amerikanska huvudorganisationen. ( eller ett kombinerat tävlingsmedlemskap via medelmsansökan här)


Genom att samla poäng i EXCA USA kan du kvala till större tävlingar så som SM, EM och World Show i Texas.Medlemsskap i EXCA:Livstids medlemsskap: $650.00
Individuellt Internationellt medlemsskap (giltigt 1 år): $45.00 detta gäller oss i Sverige
Familjemedlemsskap (giltigt 1 år): $105.00
Youth & Young Gun (1 år): $45.00


Greenhorn medlemsskap: $35.00 ("prova på"-tävlingslicens 30 dagar)
Associate medlemsskap (om du vill stötta, men inte tävla): $2


Som medlem i EXCA (USA) får man även en regelbok.
Är du inte med i EXCA går det bra att läsa regelboken på EXCA's hemsida
Regelboken finns översatt på svenska läs/ladda ner via länken här ovan.